dimarts, 3 d’abril del 2012

Sant Jordi (III)

Les propostes d'aquesta setmana dedicades a Sant Jordi són aquestes. Gaudiu-les! I bones vacances de Setmana Santa.



Bones intencions
Maria Mercè Roca
Ed. Columna (19€)


text de contraportada:

Quan el món tranquil i ordenat de la Valèria –farmacèutica, casada, dos fills– s’ensorra sense avisar, no té més remei que superar la seva crisi amb l’ajuda de les persones que té més a mà: el seu pare, un avi de vuitanta anys amb poca memòria, i la dona que el cuida, una immigrant sense papers; la seva amiga íntima, que és decoradora; un veterinari solitari; una dona maltractada pel seu marit; un aturat de llarga durada deprimit, i un membre d’un grup d’exalcohòlics. Però qui ajuda a qui? Qui és el salvador i qui són els salvats? Tots descobriran que sempre hi ha segones oportunitats i que, com diu la dita: d’un gran mal en surt un gran bé –si un està al cas, és clar.


Avui convido jo
Isma Prados
La Magrana (23€)

Quan tenim convidats a casa, la il·lusió pot tenir una petita ombra de neguit. Ho trobaran tot al punt? Quedarem prou bé? Cuinar per els altres en una celebració pot ser molt gratificant i estressant alhora.

A Avui convido jo, l'Isma Prados posa al nostra abast un ampli repertori de receptes per apendre a passar-s'ho bé a la cuina, i per fer-ho passar bé als convidats a taula.
Ordenats segons les estacions de l'any, facils de fer i amanits amb dades imprescindibles, trucs i consells, tots els plats d'aquest llibre s'elaboren amb productes de mercat i amb processos professionals adaptats a les cuines domèstiques.

Col·lecció: 24 paseos por
PARÍS
ROMA
AMSTERDAM
LONDRES
NOVA YORK
VENÈCIA ...
(10 destins en total)
El País - Aguilar (14,90€ c/u) 

Los misterios, las anécdotas más curiosas y la historia menos conocida de las principales ciudades del mundo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada