dimarts, 10 d’abril del 2012

Sant Jordi (IV)


En menys de dues setmanes les places, els carrers i les botigues s'ompliran d'una fresca i agradable olor de roses. Tampoc no hi faltaran els llibres. Fes una ullada a les entrades dedicades a Sant Jordi. Potser no hi trobaràs les grans novetats però en canvi hi trobaràs petites idees brillants per regalar. Espero que t'agradin!


Saber ser, saber estar 
Mònica García
Ara Llibres (14€)

La nostra societat és plena de tradicions i rituals que, per poder sobreviure amb èxit, hem de conèixer i dominar. Aquest és un llibre clar i explicatiu que ofereix les claus per moure'ns sense embuts en qualsevol situació. Una actuació protocol·lària serà la nostra millor estratègia en l'àmbit professional i personal. És obvi que si sabem com actuar en cada moment, la nostra imatge es veurà reforçada de forma positiva.


  
Busca i rebusca (Més de 100 jocs per desenvolupar l'observació)
Àngels Navarro
Estrella Polar (17,95€)

Més de 48 pàgines de fotografies a tot color per jugar i descobrir un munt de coses que s'hi amaguen! Juga a trobar a objectes, busca animals fastigosos, cotxes, objectes de fireta, pilotes i moltes, moltes altres coses. Resol enigmes i endevinalles, passaràs hores i hores de diversió!




Dos amants com nosaltres
Laura Borràs
Ara Llibres (17€)

Saurimonda i Gullem Tirant i Carmesina. Manelic. Pilar Prim. El Comte Arnau...i Colometa. "Te deix. amor. la mar com a penyora...". La literatura catalana conté històries d'amor i desamor èpiques i universals, moltes d'elles, apassionants i poc conegudes.
Un gran recorregut a través dels grans amors de la literatura catalana de la mà de Laura Borràs, autora de "Per què llegir els clàssics, avui." (Ara Llibres. 2011).






*Els preus poden canviar d'una llibreria a una altra.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada