dissabte, 21 d’abril de 2012

Sant Jordi (V)

La darrera entrada dedicada a Sant Jordi inlou llibres, roses i altres sorpreses.La rosa:

Mai no hi pot faltar en aquesta diada però l'hauriem de tenir present en altres ocasions al llarg de l'any. (A les dones ens encanta aquest detall!)
Des d'aquí vull recomanar que les compreu a les floristeries i botigues especialitzades i de confiança. Aquestes paguen els seus impostos, compren flors de qualitat i fins i tot de proximitat. Fugim dels comerços asiàtics, dels venedors ambulants que et persegueixen i fins i tot dels "top-manta" amb roses de vés a saber on.

Pel que fa al món virtual a continuació trobareu l'enllaç del 324 per enviar la vostra rosa digital:


http://www.324.cat/sant-jordi-2012/rosa/

Animeu-vos a enviar-la, és molt maca!

Els llibres:

En les entrades dedicades especialment a Sant Jordi heu anat trobant 3 propostes literàries a cada entrada. Així doncs aquesta no podia ser menys. Gaudiu-les!

El mètode checklist
142 llistes imprescindibles per organitzar-te millor el dia a dia 
Martina Ros i Natàlia Foguet
La Butxaca (10€)

El mètode checklist revolucionarà la vida de tot aquell qui l'utilitzi. 142 llistes que et proposen solucions efectives als problemes domèstics quotidians, i que et suggereixen bons consells per conèixer-te millor a tu mateix i trobar les claus de l'èxit.

Hi trobareu llistes de tota mena: Què no hi pot faltar a la maleta d'un viatge, a dins la farmaciola, com escollir escola per als fills o bé com preparar una taula de formatges per tal que sigui un èxit. Aquestes i 138 llistes per tal que tot quedi ben organitzat!Melmelades casolanes
80 receptes que surten bé
Núria Duran i Montserrat Roig
Cossetània Ed. (13,80€)

Sinopsi:
Aquest llibre, el títol del qual ja suggereix l’èxit assegurat en l’elaboració d’unes 80 melmelades, és el resultat del treball rigorós de les autores, dues persones infatigables, que buscant i remenant i aplicant els coneixements acumulats en molts anys d’experiència han fet un llibre pràctic que ha de fer les delícies d’aquelles persones que volen esmerçar una part del seu temps lliure a la cuina, fent melmelades, confitures i salses.


La llegenda de Sant Jordi
Carmina Del Rio
Salvatella Ed. (5'90€) 

Síntesi:
Aquesta llegenda explica la història d'un cavaller bo que per acte de noblesa va salvar tot un poble. El conte, escrit en rodolins i amb lletra majúscula, és molt apropiat per als més petits , per iniciar-se en la lectura d'una manera amena i divertida.Llibres per iniciar al nen en la lectura, a través dels fets i celebracions més importants en la seva vida.Presentem la llegenda de sant Jordi, l'arribada de les vacances, els costums i activitats nadalenques i dos llibres dedicats a l'esforç i l'estima de mares i pares.Escrits amb lletra de pal i lletra cursiva són apropiats per començar a llegir. La llegenda de sant Jordi es presenta solament amb lletra de pal.El text s'ha bastit amb rodolins; conjunt de dos versos apariats, són petits poemes, on la rima és de to amable adequada per als menuts lectors.
A partir de 5 anys.


Si abans d'anar a la llibreria voleu fer un cop d'ull per la xarxa aquí teniu l'enllaç on trobareu els llibres que busqueu: http://www.llibres.cat/


Tal i com prometia al principi que a més de roses i llibres i hauria més sorpreses és perquè cada vegada més Sant Jordi és la celebració més sentida pels enamorats catalans. Així doncs no hi podien faltar les propostes romàntiques o bé de lleure per aquests dies.


TEATRE:

Ja pots aconseguir les teves entrades pel teatre a partir d'avui dissabte 21 d'abril, a meitat de preu. Són entrades per les funcions de Sant Jordi i fins el dia 29 d'abril. Més info. a: http://www.telentrada.com

També podeu regalar una entrada a l'espectacle més un sopar al TNC! Més info. a: http://www.tnc.cat/ca/tiquet-regal-sopar 

 

DOLÇOS:

Per Sant Jordi trobareu a les pastisseries el pastís d'aquesta diada i als forns de pa, el pa de Sant Jordi (amb sobrassada). De tota manera si sorpreneu a la vostra parella amb una capsa de bombons que acompanyi el llibre i/o la rosa també la sorprendreu! Hi ha uns bombons que es diu bombolletres que trobareu a moltes pastisseries. A cada bombó (blanc) hi ha una lletra i així pots formar les paraules que vulguis: T'ESTIMO, FELIÇ SANT JORDI, etc... Són molt originals i molt bons.

Si no et surten les paraules, digues-li amb xocolata!

 

Desitjo que gaudiu del proper dilluns, que faci un sol ben maco i que els carrers s'omplin de la màgia de Sant Jordi. Però, i és que sempre hi ha algún però, mantingueu tot l'any la il·lusió i l'amor que tant caracteritza a una parella. No ho deixeu només per un dia a l'any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada