dimarts, 27 de març del 2012

Sant Jordi (II)

Més propostes per aquest Sant Jordi!Pa negre (edició de luxe amb DVD)
Emili Teixidor
Ed. Columna (29,95€)


A mig camí entre la memòria i la ficció, en una barreja de gèneres, Pa negre gira a l'entorn de l'Andreu, un vailet de la Plana de Vic en els anys més crus de la postguerra. Ell pertany a la banda dels perdedors: el seu pare, home de ferms ideals republicans, ha estat empresonat per roig. De resultes d'això, la mare s'ha hagut de posar a treballar a la fàbrica i el confia a uns parents que viuen a pagès.Tot i viure lluny dels pares, en un clima de por que es palpa arreu, el temps a la masia estarà farcit de sentiments i descobertes. Hi descobrirà el misteriós món dels adults, la intuïció rere les paraules dels grans, farà tentines en els viaranys del sexe. És, també, un temps d'amistats valentes, de contes explicats a la vora del foc, de jocs a l'aire lliure, de plantar barraques a les branques dels arbres, de pa amb vi i sucre... de pa negre. 


De Cruyff a Guardiola 
Dani Colmena
deu i onze ed. (16,95€)


text de contraportada:
Sota la direcció de Pep Guardiola, el Barça ha aconseguit els majors éxits de la seva història. Però l'excel·lència esportiva dels últims anys i la comunió dels aficionats entorn l'equip no s'entendrien sense tenir en compte l'evolució de l'estil singular impulsat en el seu dia per Johan Cruyff i la seva personalitat. Símbol del Dream Team, Guardiola també va jugar a les ordres de Van Gaal i va agafar el relleu de Rijkaard, dos entrenadors de la mateixa escola. Ell, gairebé revolucionari dins de la revolució cruyffista, transmissor de valors i amb una connexió altíssima amb la societat catalana, ha perfeccionat l'aposta pel futbol valent i ha construït un equip campió sobre la base d'una majoria de jugadors que, com en el seu cas, també van crèixer a la Masia.


Mare, explica'm
L'Àlbum de records de la teva vida
Emma van Vliet
Ara Llibres (16,95€)

Quantes coses voldries saber de la teva mare i mai no trobes l'ocasió propícia per preguntar-li! Com era ella de petita, què pensa sobre l'amor, com va ser el teu embaràs, com viu ara el pas del temps... Mare, explica'm... L'àlbum de records de la teva vida et dóna pistes sobre els temes clau que t'ajudaran a conèixer millor els teus orígens. Però, sobretot, és un quadern personal en què podràs escriure i enganxar fotos amb els records i les vivències més especials que comparteixes amb la teva mare.*Els preus poden canviar d'una llibreria a una altra.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada