dimecres, 21 de març del 2012

Sant Jordi (I)

Malgrat falti una mica més d'un mes per a Sant Jordi, al bloc ja hi començareu a trobar tot un seguit de recomenacions per complaure tots els gustos. Aquí teniu el primer tastet!
Espero que us agradin!Digue'm una cosa bonica.
Paraules per dir en moments de festa i dol
Susanna Barranco
Ed. Columna (26€)

text de contraportada:

És una guia per a celebracions laiques partint de la tradició cultural i humanista del nostre país, amb una selecció de textos de grans autors, músiques adequades per a cada acte, espais adients, utilització de flors segons la festa, consells sobre la roba, els complements, propostes de menjar i diversitat de protocols.
És l’obra bàsica per organitzar les celebracions laiques (festes, aniversaris, bodes, exèquies…) perquè no sorgeixin de la improvisació, tinguin un ritme adequat i acompanyin els sentiments propis de cada acte. Tot plegat, a través de propostes diverses i amenes, obertes a molts plantejaments.

Miccionari.
Francesc Domènech
Ed. Columna (11,95€)

Recull de definicions en línia, ocurrències i frases divertides per passar una bona estona i entendre una mica més els temps que vivim. 


Córrer per ser feliç.
42 motius i 195 raons per córrer
Arcadi Alibés 
Ara Llibres (18€)

text de contraportada:
"Per què correm? Per què desafiem el temps i sortim de la comoditat de les nostres cases per anar a fer quilòmetres i complir un pla d'entrenament al qual no ens obliga ningú? Què trobem en el fet de córrer? Aquesta és la pregunta que tantes i tantes vegades ens han fet per tot arreu els que no corren, els companys de feina, els amics o, fins i tot, la família. Una pregunta difícil de contestar perquè porta incoporada tota una filosofia de vida, una filosofia que només entenem els que correm".


*Els preus poden canviar d'una llibreria a una altra.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada