diumenge, 2 de juny del 2013

VAMCATS: Vambes independentistes


Les Vamcats són l’autèntica vamba independentista de Catalunya. Són un projecte que neix per expressar de manera visual un sentiment i una reivindicació. Els catalans no ens podem manifestar cada dia, però tenim la necessitat d’expressar la nostra voluntat com a poble de forma permanent.
La proposta del mes de juny són unes vambes de qualitat, còmodes, per anar ben calçat. Regaleu-les a la vostra parella, als pares, als adolescents, a aquell nen/a que fa la comunió... Agradarà a tot català!


Valen 54,90€
Pels infants han creat aquest model. Fins a la numeració del 24 al 31 van amb velcro i a partir de la numeració del 32 al 35 amb cordons. En aquest enllaç podreu veure altres models infantils:  http://www.vamcats.cat/5-nens/

Valen 59,90€

Aquest model l'han creat expressament pels Castellers de Vilafranca. Són unisex i la numeració va del 36 al 46.


El model Llívia també és unisex i també val 59,90€.

Aquestes són per a dones, valen 63,90€ i la numeració va del 36 al 41. Altres models a: http://www.vamcats.cat/7-platges

El model Sant Jordi és unisex i val 63,90€. Per veure'n més clica aquí

Aquestes són blanques i platejades. M'encanten! Valen 72€, són per a dones i les talles van del 36 al 41. 

A més de comprar-les on-line, en aquesta pàgina web, les Vamcats ja estan presents en algunes sabateries i botigues d’esports. També es poden trobar en parades a moltes fires, mercats, festes i altres esdeveniments que tenen lloc arreu del nostre país. A través del  Facebook i Twitter anuncien puntualment on són cada setmana aquestes parades.

I ara ve la gran sorpresa! Per aquest estiu han creat les AVARCATS.




Espero que us agradin!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada