dimecres, 19 de juny del 2013

REGALS D'ESTIU

Apunt d'estrenar l'estiu us presento 5 possibles regals ben adients per l'ocasió que poden agradar a ells, a elles, als pares, als adolescents, ... i a tota la família!

Les ulleres de sol de fusta de la casa Palens són fetes a mà a Barcelona.
A la seva pàgina web trobareu tots els models: http://www.palens.com


Preu: 94€

Regaleu entrades per un concert al Festival de Cap Roig. Segur que l'encertareu! Consulteu els preus i els concerts a: http://www.caproigfestival.com/entrades/

Al bloc http://blog.twentyviolets.com hi trobareu molts models de cabàs ben estiuencs. Trieu el que més us agradi! N'hi ha de blaus, de roses, de turqueses, ... Amb estrelles, cors i altres icones.

Preu: 60€

A IKEA venen aquests dos models d'hamaca. Si no teniu dos arbres prou valents per subjectar-les també tenen l'estructura per fer-ho que val 70€.




Preu: 29,99€


Un regal ben estiuenc pot ser aquesta opció: Sopar amb estrelles a l'Observatori. L'activitat té lloc a l'Observatori Fabra durant els mesos d'estiu i combina la divulgació científica i l'observació astronòmica amb una suggerent proposta gastronòmica. L'Observatori i els sopars es situen en un dels miradors privilegiats de la ciutat de Barcelona. A la web http://www.soparsambestrelles.cat podreu consultar els menús i la informació més detallada (dates, descomptes, ...)

Preu: 68,50€ per persona (inclou sopar, conferència, visita guiada i observació amb el telescopi).
 

Espero que us agradin!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada