dilluns, 21 d’abril de 2014

SANT JORDI'14: Idees per regalar

El blog ja ha superat les 30.000 visites. Moltes gràcies!!! Per celebrar-ho us presento un grapat de bones idees per regalar i celebrar aquest proper Sant Jordi.
Gaudiu-les!
  • Llibres:

Us recomano dues novel·les amb premis.


PREMI SANT JORDI

Pagès Jordà,Vicenç. Dies de frontera. Ed. Proa (21,50€)


PREMI RAMON LLULL

Santos, Care. Desig de xocolata. Ed. Planeta (21€)


  • La revetlla de Sant Jordi:

A RAC1 s'han inventat la revetlla de St. Jordi. Dimarts 22 d'abril de 21h a 22.45h al Palau Robert hi actuaran Èric Vinaixa, Coriolà i Joan Dausà.

Tots els assistents podran fer una degustació de cava gentilesa de la Confraria del Cava. La presentació de la revetlla anirà a càrrec de l’equip de La segona hora i de Jordi Margarit, editor de La primera pedra.
Hi estan convidats els oients que enviïn un SMS al 25588 amb la paraula clau FESTA22 seguit del teu nom i cognoms del 12 al 22 d’abril a les 18 h i guanyin el sorteig. (Preu del missatge: 1,45 €, IVA inclòs).

  • Roses:
Pel meu gust no hi pot faltar mai una rosa vermella i ben olorosa. De tota manera, si volem ser originals, podem tenir aquest detall ben dolç amb la nostra parella o amistats.

Motlle Lekué: 7,50€

És un motlle de Lekué que ens permetrà fer uns bombons amb forma de rosa. Al següent enllaç hi trobareu la recepta per fer-los: http://www.lekue.es/ca/roses-de-xocolata-per-sant-jordi

Feliç Sant Jordi!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada