dilluns, 7 d’octubre del 2013

Regals de roba fets a mà

Només puc començar aquesta entrada dient: "Moltes gràcies!". El blog ha arribat a les 20.000 visites gràcies a tots vosaltres. Als que hi entreu cada vegada que faig una publicació nova, als que hi heu arribat per casualitat, aquells que hi passeu de tant en tant, ... Gràcies a tots vosaltres.
Per fer-la més especial he volgut que la temàtica fos regals fets a mà, concretament de roba. Aquests tipus de regals són els que arriben al fons del cor. Per tots aquells que no teniu prou traça per fer-los vosaltres mateixos aquí teniu la recomanació del mes: Gent que crearà per a vosaltres un regal fet a mà.

Si us veieu en cor de fer-ho vosaltres al Tela Marinera hi trobareu de tot: robetes, dents de rata, boata, ... i un munt de complements per crear una labor d'allò més original. Entreu al seu bloc i veureu una pila de creacions fetes per la Marta i per les alumnes del TM. (Per 5€ us ho envien a casa.)
Un regal original que podeu fer és un val per comprar-te el que vulguis al 'Tela Marinera' de Vic. N'hi ha pel valor de l'import que vulguis.
En cas que no tingueu ni l'habilitat ni el temps per fer-ho, als següents enllaços hi trobareu la solució. Poseu-vos'hi en contacte, feu la vostra comanda i segur que l'encertareu. Us poden fer de tot: Fundes per l'ordinador, la tablet, el llibre digital i les ulleres; Corones d'aniversari, complements de cuina (individuals, davantals, agafadors, estovalles,...), necessers, porta xumets, pitets, samarretes amb aplicacions personalitzades, bosses, moneders, guirnaldes i un llarg etcètera.

Encàrrecs: defilsicolors@gmail.com

Les corones sempre són un èxit! Tens una idea? Les noies defilsicolors te la faran realitat.


Encàrrecs: drapets@hotmail.com

A la seva pàgina podreu veure tots els productes que crea, n'hi ha molts! Aquest només n'és un exemple: Un pitet plastificat i l'individual a conjunt.


Encàrrecs: montse_belisario@hotmail.com

Aquest necesser és un model de les moltes labors que trobareu al bloc de les mil i una idees.
Espero que us agradin!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada