dimarts, 16 d’abril de 2013

SANT JORDI 2013

Aquests dies fa tant bo que són un bon preludi del que ja s'acosta. Un dia que m'encanta. Sant Jordi. Només falta una setmana. Ja teniu els títols pensats? Plaers i Delits us presenta aquestes delícies.

En relació a la rosa aquest any us vull proposar participar en una iniciativa solidària. Regalar una rosa contra l'oblit. Amics de la gent gran és una organització de voluntariat, que treballa per millorar la qualitat de vida de la gent gran. La seva missió és lluitar contra la soledat i la marginació de les persones grans mitjançant l’acció de voluntaris i la sensibilització de la societat.
Aquestes rosa són molt boniques. Estan fetes de roba i fan la funció d'agulla. La podeu portar tot l'any i sempre florida!
Les podeu comprar a l'Abacus entre d'altres comerços i valen 4€. És un detall molt bonic per Sant Jordi al qual s'hi suma l'aportació solidària.

La meva principal recomanació pel que fa als llibres la dedicaré a la meva autora preferida, la Sílvia Soler. Aquesta any encara amb més motiu i és que ha guanyat el Premi Ramon Llull 2013.
 
El trobareu a les llibreries per 20,43€

L’estiu que comença recull els cinquanta anys de vida de la Júlia Reig i l’Andreu Balart, vinculats abans de néixer per l’amistat de les seves mares, que han imaginat amb il•lusió la possibilitat que heretin aquest lligam o fins i tot que puguin arribar a enamorar-se. Però la Júlia i l’Andreu volen sentir-se lliures d’un destí que s’entesta a unir-los.

Altres novetats que recomano...

Riera Carme. Temps d'innocència. Edicions 62. (20€)
Solsona Ramon. Botifarra de pagès. Pòrtic Visions. (13,50€)
Llach Lluís. Estimat Miquel. Empúries. (23€)
Serra Màrius. Plans de futur. Proa (20,67€) Aquest ha estat el Premi Sant Jordi.

Espero que us agradin!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada