dimarts, 25 de setembre del 2012

Esmorzars a domicili!

Que soni el timbre de casa i a l'obrir la porta et sorprenguin amb un bon esmorzar ha de ser un plaer que no es pot explicar.
Un bon dia algú va tenir la brillant idea de posar-ho a la pràctica i aquest és el resultat: Matías, Buenos Días http://www.matiasbuenosdias.com
Si voleu començar bé el dia aquest regal us posarà les piles!
El dia abans fas la reserva del contingut que hi vols a dins la capsa: Sucs, fruita, làctics, mini brioxeria, panets, melmelades, pernil ibèric, xocolata d'untar, càpsules Nespresso, etc.

La capsa que conté l'esmorzar amb un dels adhesius personalitzats.


Exemplars dels tipus d'esmorzars (a la web en veureu molts més. També us el podeu fer a mida escollint els productes que més us agradin):



Aquesta val 39€

Aquesta val 41,95€

Aquest esmorzar té un preu de 52€

Aquest esmorzar val 42€

El preu de l'enviament és diferent segons la població. En aquest enllaç podreu veure el cost. Heu de tenir en compte que no fan enviaments a tot arreu. Consulteu el llistat de la web.

Si ho desitgeu podeu personalitzar les capses amb aquests adhesius, entre d'altres:






Quan escolliu l'esmorzar us donarà l'opció de triar algun d'aquests motius però ja veureu que a la web n'hi ha molts més. 

Espero que us agradin i Bon Profit!!        

PD: Per últim però no menys important, gràcies a tots els oients del 'Via lliure' i especialment a tu Carme per donar-lo a conèixer!                            




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada