dimecres, 20 de febrer del 2013

Idees de regals per als adolescents

La franja d'edat que es fa més difícil a l'hora de fer regals és la que correspon amb l'adolescència. Aquí trobareu un petit recull d'idees que pretén satisfer els gustos d'aquests nois i noies. Espero que us agradin!

Els regals són per a tots els gustos i per a totes les butxaques. Com sempre!

Si li regaleu una o unes quantes pràctiques de cotxe, segur que us ho agrairan. Depèn de l'autoescola però solen valer uns 30€ aproximadament. Pels de la Plana de Vic us recomano l'autoscola Ter de Manlleu (consulteu-hi descomptes). 





















Aquesta funda per l'Iphone és de l'H&M i només val 4,95€.






















Si deixeu que convidin als seus amics a venir a casa i els hi pagueu el sopar (a base de pizzes i refrescos) segur que estaran ben contents.














Aquest marc de fotos amb forma de cor és de la marca balvi i el trobareu a botigues de regals i botigues especialitzades en la fotografia (20€ aprox.)






















Si són d'aquells que els fa mandra llevar-se i no suporten el so del despertador, amb aquesta pistola el podran disparar cada matí quan soni. És de http://www.curiosite.es/ i  val 29,85€.
























Aquestes tasses són de http://mrwonderfulshop.bigcartel.com/ i valen 12€ cada una. Hi ha diferents frases. Trobareu tots els models a la seva web.

"avui el dia sortirà rodó"
"tassa amb superpoders per esborrar les ulles d'ós panda"

El preu d'aquest braçalet és de 14,90€ i el trobareu a: http://www.belandsoph.com/. De braçalets ni ha tants! Trieu aquell que penseu que li escaurà més bé, aquest només és un exemple.

Per últim però no menys important: Unes entrades per anar a un concert. El preu variarà segons el grup i el lloc on toquin però segur que l'encertareu de ple amb aquest regal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada