dimarts, 9 d’octubre del 2012

Regalar llibres és regalar saviesa (II)

La primera entrada d'aquest bloc anava precisament d'això: de llibres. Com que no n'he tornat a publicar cap, exceptuant les de Sant Jordi, l'entrada d'avui us convidarà a regalar aquests títols. Això si són per un públic ben exigent! 

Amande Laporte. Cuinar és una festa! Estrella Polar. (16,95€)



Síntesi:
Cuinar és una festa! proposa una selecció de receptes divertides, originals i delicioses, elaborades especialment per a cada ocasió. Què et sembla un pastís de xocolata pel teu aniversari, o el prefereixes de plàtan? Uns entrepans per quan vénen els amics a dormir a casa, galetes especials per Carnestoltes, alguna cosa per la visita nocturna del Ratolí Pérez... Receptes i més receptes per divertir-te!

Anna Canyelles. Els castellers. La Galera (5,95€)

Síntesi:
En Martí ha perdut el seu gat... on deu ser? Busca que buscaràs, sent un miol que ve de dalt d'un arbre. Com el podrà baixar? Qui el pot ajudar? Arriben pagesos i gent del poble, tots disposats a donar un cop de mà al Martí. Pot ser que neixi la gran tradició dels catalans?



Esteve Pujol i Rafael Bisquerra. El gran llibre de les Emocions. Parramon Ediciones. (19€)



Síntesi:
Segur que vols trobar-te a gust entre els companys; que t'acceptin i que vulguin estar amb tu. Saps que tot això no sempre és fàcil. En cada un dels 20 contes, hi descobriràs algun petit secret que t'ajudarà a conviure millor amb els qui t'envolten.





Espero que us agradin!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada