dijous, 19 d’abril del 2012

Xumets personalitzats i agraïment a RAC1

Primer de tot i abans de presentar-vos uns xumets personalitzats ben originals, vull fer un agraïment a RAC1 i més concretament al programa del matí 'El Món a RAC1'. Fa uns dies van recomanar aquest bloc. L'èxit de la gran xifra entrades és tot vostre, així doncs, MOLTES MOLTES MOLTES GRÀCIES. (Gràcies a Basté ;) )

També fa uns dies podíeu llegir una entrada dedicada als regals de naixement. M'ha semblat que hi faltava un petit detall ben pràctic i original i aquí el teniu. 



Pots personalitzar el xumet com vulguis. El nom del nen/a, una frase, ... fins a un màxim de 30 caràcters. Són de la marca AVENT i n'hi ha un munt per escollir.

Aquests dos xumets valen 10,95€.








Aquest és un altre model dels molts que trobareu a la web www.tutete.com (Podeu triar mides, tetines i colors)

El preu dels tres xumets és de 10,95€.
Són xumets fabricats dins la Unió Europea i compleixen les normatives corresponents.








Entre altres models n'hi ha de tant personalitzats com aquests. De ben segur que no us en podreu resistir! A la tieta li caurà li baba quan vegi el seu nebot lluint aquest xumet. I els que sou del Barça també podreu encomanar el vostre sentiment als més petits!

Cada xumet costa 4€/unitat.

(Evidentment al xumet hi pot dir qualsevol altra cosa)

I per acabar l'accessori que va de bracet amb els xumets. La pinça per no perdre'ls. També tenen models molts divertits.



Cada subjecta xumet costa 13,50€ i també els trobareu a http://www.tutete.com

Espero que us agradin!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada