dimecres, 21 de març del 2012

Sant Jordi (I)

Malgrat falti una mica més d'un mes per a Sant Jordi, al bloc ja hi començareu a trobar tot un seguit de recomenacions per complaure tots els gustos. Aquí teniu el primer tastet!
Espero que us agradin!



Digue'm una cosa bonica.
Paraules per dir en moments de festa i dol
Susanna Barranco
Ed. Columna (26€)

text de contraportada:

És una guia per a celebracions laiques partint de la tradició cultural i humanista del nostre país, amb una selecció de textos de grans autors, músiques adequades per a cada acte, espais adients, utilització de flors segons la festa, consells sobre la roba, els complements, propostes de menjar i diversitat de protocols.
És l’obra bàsica per organitzar les celebracions laiques (festes, aniversaris, bodes, exèquies…) perquè no sorgeixin de la improvisació, tinguin un ritme adequat i acompanyin els sentiments propis de cada acte. Tot plegat, a través de propostes diverses i amenes, obertes a molts plantejaments.

Miccionari.
Francesc Domènech
Ed. Columna (11,95€)

Recull de definicions en línia, ocurrències i frases divertides per passar una bona estona i entendre una mica més els temps que vivim. 






Córrer per ser feliç.
42 motius i 195 raons per córrer
Arcadi Alibés 
Ara Llibres (18€)

text de contraportada:
"Per què correm? Per què desafiem el temps i sortim de la comoditat de les nostres cases per anar a fer quilòmetres i complir un pla d'entrenament al qual no ens obliga ningú? Què trobem en el fet de córrer? Aquesta és la pregunta que tantes i tantes vegades ens han fet per tot arreu els que no corren, els companys de feina, els amics o, fins i tot, la família. Una pregunta difícil de contestar perquè porta incoporada tota una filosofia de vida, una filosofia que només entenem els que correm".


*Els preus poden canviar d'una llibreria a una altra.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada