dilluns, 26 de novembre del 2012

Com embolicar els regals

Avui us presento dues maneres d'embolicar els regals. Una de molt econòmica i una altra ben original i casolana. L'econòmica consisteix en agafar un retall de paper d'embolicar quadrat que amb el mètode tradicional no ens serviria i només un tros de cel·lo, quedareu parats de lo bé que queda. L'altra consisteix en decorar el paquet i personalitzar-lo al màxim. Queda un paquet molt bonic amb quatre detallets que segurament tindrem a casa. Mireu els vídeos!



Amb un tros de paper embolica regals de diferents mides amb només un tros de cinta adhesiva


Amb un parell de cintes i una mica de gràcia queda un paquet que sap greu obrir de tan maco!



Espero que us agradin i els poseu en pràctica!

dijous, 22 de novembre del 2012

1r aniversari!

Avui és el primer aniversari del bloc. Fa un any no em pensava que tindria visites i encara menys visites des de tant i tant lluny. M'agradaria molt que deixéssiu els vostres comentaris, i que us féssiu seguidors del bloc (aquí al costat, més avall, a la dreta). Si ho voleu més fàcil podeu fer click a la mà de color blau, també a la dreta, en senyal que us agrada el bloc. Moltes gràcies! 

Fins a la propera entrada! 
GRÀCIES!
THANKS!
ESKER!
MERCI!
GRAZIE!
спасибо!
TACK!
DANK!
OBRIGADO!
GRACIAS!










Ssshhhttt! Si has llegit fins aquí tindràs una sorpresa! Un avançament del que serà la propera publicació al bloc. Us penjaré un vídeo de com embolicar un regal amb un retall de paper i només un tros de cel·lo. Espero que us agradi!

dijous, 15 de novembre del 2012

Detallets que fan la vida més bonica (IV)

Mr. Wonderful és una empresa de disseny gràfic que dissenyen invitacions, làmines personalitzades, imatges corporatives, regals personalitzats i tot el que tingui a veure amb el disseny i la imaginació. Fan que el disseny sigui proper al dia a dia de la gent. 

Aquí podeu veure la seva web: http://cargocollective.com/mrwonderful

Fan moltes coses i molt originals. En aquest enllaç trobareu la seva botiga virtual, feu-hi una visita perquè us encantarà. La llàstima és que la majoria de frases que apareixen en els seus productes són en castellà però si s'adonen que la demanda d'aquests productes personalitzats en català augmenta potser s'ho repensen ;) 

Aquí teniu la meva selecció:

"Tot sortirà bé perquè ets la repera" (12€ la tassa)
"Junts, és millor" (Joc de dues tasses, 24€)
"fem un gran equip" (val 12€)



Espero que us agradin!


dilluns, 5 de novembre del 2012

Cançons personalitzades

L'empresa TOTSONA! http://totsona.com/ ha tingut la brillant idea de comercialitzar un disc per a nadons amb 4 cançons de bressol cantades amb el seu nom. El disc inclou les versions instrumentals sense veu, el llibret personalitzat amb nom i cognoms de l'infant, la data, una dedicatòria i la lletra de les cançons. 

Portada del CD personalitzat
El primer disc Totsona! s'ha convertit al llarg d'aquests temps en un disc de referència per a l'ensenyament de conceptes musicals bàsics. Les cançons són enregistrades per la Dàmaris Gelabert. 

En aquest enllaç http://ecom.totsona.com/cat/productes/cancons-personalitzades/cancons-de-bressol trobareu més informació d'aquest disc i d'altres, com el de cançons infantils, que també es poden personalitzar.



El preu és de 38,40€ i evidentment els podreu comprar a través de la seva botiga virtual

Espero que us agradi!