dimarts, 25 de setembre del 2012

Esmorzars a domicili!

Que soni el timbre de casa i a l'obrir la porta et sorprenguin amb un bon esmorzar ha de ser un plaer que no es pot explicar.
Un bon dia algú va tenir la brillant idea de posar-ho a la pràctica i aquest és el resultat: Matías, Buenos Días http://www.matiasbuenosdias.com
Si voleu començar bé el dia aquest regal us posarà les piles!
El dia abans fas la reserva del contingut que hi vols a dins la capsa: Sucs, fruita, làctics, mini brioxeria, panets, melmelades, pernil ibèric, xocolata d'untar, càpsules Nespresso, etc.

La capsa que conté l'esmorzar amb un dels adhesius personalitzats.


Exemplars dels tipus d'esmorzars (a la web en veureu molts més. També us el podeu fer a mida escollint els productes que més us agradin):



Aquesta val 39€

Aquesta val 41,95€

Aquest esmorzar té un preu de 52€

Aquest esmorzar val 42€

El preu de l'enviament és diferent segons la població. En aquest enllaç podreu veure el cost. Heu de tenir en compte que no fan enviaments a tot arreu. Consulteu el llistat de la web.

Si ho desitgeu podeu personalitzar les capses amb aquests adhesius, entre d'altres:






Quan escolliu l'esmorzar us donarà l'opció de triar algun d'aquests motius però ja veureu que a la web n'hi ha molts més. 

Espero que us agradin i Bon Profit!!        

PD: Per últim però no menys important, gràcies a tots els oients del 'Via lliure' i especialment a tu Carme per donar-lo a conèixer!                            




dijous, 13 de setembre del 2012

5 maneres originals d'embolicar regals

A aquestes alçades hi comença a haver ja uns quants regals publicats. Fins ara cap entrada del bloc donava detalls de com embolicar-los. Aquí teniu 5 idees ben originals per embolicar un regal. Espero que us agradin tant com a mi!

De ben segur que moltes vegades heu dut una ampolla de vi o de cava, quan us han convidat a dinar o bé a sopar. A partir d'ara podreu seguir fent el mateix obsequi, però sereu els convidats preferits si hi afegiu aquest petit detall. Emboliqueu l'ampolla amb un drap de cuina ben elegant (nou!) i una cinta. Fa goig, oi?


Quan hi ha una celebració on es fan diversos regals a persones diferents, a vegades hi ha una mica de confusió amb els paquets. Per estalviar disgustos i mal de caps feu una lletra ben bonica amb retalls d'altres papers d'embolicar. Quedarà molt bé i tothom sabrà quin és el seu regal.


Si us agrada cuinar pels altres i llavors oferir-ho aquest és un exemple ben fàcil i pràctic per entregar-ho. Feu servir l'ouera per "transportar" unes delicioses magdalenes. Hi podeu incloure una targeta amb el missatge que preferiu: la recepta, un poema, un fragment d'una cançó, un desig, ...


A vegades ens gastem els diners comprant papers d'embolicar quan amb el típic paper d'embalar de tota la vida podem fer paquets molt macos. Aquest n'és un exemple però a la xarxa trobareu moltes idees més. En aquest cas han fet servir petits retalls de roba i han creat unes banderoles ben bufones. Fa ganes d'obrir-lo, oi?


Si el problema és que no tenim traça a embolicar i fer llaços aquest és l'exemple més senzill. Només necessiteu una mica de cordill i llaços de pasta (sense coure, és clar!)
Queda molt original!


Animeu-vos a deixar els vostres comentaris i feu-vos seguidors del bloc!

divendres, 7 de setembre del 2012

Detallets que fan la vida més bonica (II) i romàntica!

Aquest potser és un dels regals més econòmics i alhora més romàntic. 
Només necessiteu una banyera i decorar l'espai amb el que més us agradi. Us poden ajudar unes espelmes, sabó per fer escuma i bombolles i uns pètals de rosa, per exemple. La vostra parella serà l'ingredient principal. Animeu-vos a fer-ho! Són aquests petits detalls que a vegades ens passen per alt i que són essencials.



Espero que us agradi!