dimarts, 22 de maig del 2012

Regals per quedar bé

De ben segur moltes vegades us ha tocat rumiar un petit (o no tant petit) detall per fer-vos quedar bé amb algú. Al cap us hi rondaven moltes idees però cap us acabava de fer el pes? Doncs tots seguit trobareu els 10 elements que he triat per fer-vos quedar bé en diferents ocasions. Com sempre hi ha tota mena de preus! Des dels 5€ fins als 99€!




BEE HONEY. La mel convertida en objecte de caprici personal o en un regal ben original. Les mels de http://www.bee-honey.org són mels singulars d'origens florals poc habituals i de procedència geogràfica remota. 
A més de comprar-les on-line les trobareu a moltes botigues, la majoria de Barcelona.
Si cliqueu a aquest enllaç veureu la llista de comerços:
http://www.bee-honey.org/donde_comprar/inicio.htm

Aquest lot de 4 mels costa 19,50€. 
Visiteu la seva web per veure aquestes i altres mels.







WONDERBOX. Capses per regalar experiències a partir de 19€. Moltes d'aquestes capses s'escauen per aquesta entrada però aquesta vegada recomano: 'Burbuja bienestar'
A dins hi ha 550 rituals de benestar: Massatges, circuits termals, manicura, etc. Les trobareu a una llarga llista d'establiments (El Corte Inglés, Fnac, Abacus, Media Markt, Correus, ...) i també les podeu comprar via internet.
Per a més informació consulteu: http://www.wonderbox.es/puntos-venta/

Aquesta experiència concretament té un preu de 29,90€ i és per a una persona.









Calendari de fusta de 'El Corte Inglés' (29€)
És un detall que et farà quedar bé. És pràctic, no passa de moda, és petit, no s'ha de penjar i és original. 









Set d'aperitius de Martín Berasategui. 
Aquest regal us pot fer quedar molt bé per pocs diners. 
Si a casa consumiu productes Danone serà molt fàcil aconseguir-los. Amb 40 punts dels iogurts fareu un regal de qualitat i disseny per només 23€. (Preu real: 29€)



Regalar una ampolla de cava o de vi sempre és un regal que funciona. Aquest a més més incorpora un toc de glamur a la taula. El dissenyador català Custo ha vestit aquest cava.
Cava Torelló by Custo 3D: 39,95€







El llibre digital d'Amazon es diu KINDLE. L'han dissenyat especialment per la lectura. Només pesa 170 grams i la bateria dura fins a un mes. El de l'exemple té un preu de 99€ i el model més car en costa 189€. El podreu comprar a: http://www.amazon.es/gp/product/B0051QVF7A/ref=famstripe_k

Pots descarregar llibres en 60 segons gràcies al wifi integrat.
A la mateixa pàgina web d'Amazon pots comprar-los.










Aquest detall et pot fer quedar molt bé. És de http://regalosdecocina.com/ i val 29,50€.
Si a qui vols fer el regal li agrada cuinar el faràs molt feliç. Així sempre tindrà apunt les herbes aromàtiques per a la seva cuina. Inclou els dos testos, les llavors i els marcadors. 



Les galetes són un detall que sempre us farà quedar bé. Gairebé agraden a tothom i encara més aquestes.
Són de Jules Destrooperhttp://www.destrooper.be/default.aspx
En aquest cas he triat aquesta edició limitada que inclou:
3 capses de galetes diferents
2 tasses de cafè amb el seu platet
I tot plegat dins d'una bonica capsa. 
(Preu total: 61,73€)

A molts supermercats, forns i petites botigues de queviures en podreu trobar però si voleu també les podeu comprar via internet a: http://www.destrooper-online-store.com/spain/biscuits-en.htm

En la llista de regals per fer-vos quedar bé no volia que hi faltés l'element solidari. És per això que he triat aquestes capsetes que van idear la botiga de regals: 'Todo lo demás es prestado'. És un projecte solidari que neix amb la necessitat de transmetre que allò important no és allò material, si no els sentiments. I han ofert uns productes molt especials: 10 unitats de petonets, 1 kg de t'estimo, 1 pilot de bona sort, 365 abraçades entres altres missatges. La venda d'aquestes capses té una finalitat benèfica: Ajudar als programes de l'Obra social de Sant Joan de Déu. Comprant aquestes capses el teu regal arribarà a molta més gent.
Les trobareu a moltes botigues de regals i també les podeu comprar on-line a: http://www.capsetasolidaria.org/capsetes-solidaries-tldep-ca.html



A les capses la paraula clau apareix per totes bandes i en una d'elles la paraula és en català.
Com que les capses són per contenir jo proposo que per fer el regal més dolç hi afegiu uns quants caramels o uns bombons (o bé allò que la vostra imaginació us proposi!).
Ah! La capsa més petita només costa 5€. Animeu-vos a col·laborar-hi!


L'última proposta però no menys important és una capsa de tes i infusions. La capsa la podreu aconseguir a qualsevol botiga de regals, de decoració o a la planta dedicada a la llar de qualsevol gran magatzem. Per omplir-la només cal fer una visita al supermercat o bé a una botiga especialitzada en tes i cafès. En aquest cas potser també hi trobareu la capsa per contenir-les. El preu pot variar depenent del material que estigui feta i de la quantitat de bossetes que hi poseu.

Espero que us agradin!

dijous, 3 de maig del 2012

Per a les mares i les sogres

Ja feia dies que tenia pensada aquesta entrada. Regals per a les mares i per les sogres. Em rondaven pel cap algunes idees, i com que als mitjans no paren d'atabalar-nos amb el dia de la mare, he pensat: "Doncs ara és el millor moment!" Si hi ha gent que s'apunta al carro de celebrar el dia de la mare, aquí té els 10 regals que he seleccionat per aquest públic objectiu. Si no, sempre us serà útil per un aniversari, un sant, per Nadal, ...
Com sempre, espero que us agradin!


Set de tres mini cocottes. Aquestes són de LE CREUSET i n'hi ha de molts colors. Són molt útils per quan vols preparar plats individuals i que han d'anar al forn. A més a més són una monada!
Hi ha establiments que venen estris de cuina que també en tenen d'altres marques. Si les voleu LE CREUSET però no us hi voleu gastar tants diners a La Roca Village  hi ha un outlet d'aquesta marca.
El preu d'aquestes tres olletes: 55,40€.


Aigua termal d'Avène. Els envasos són de 50 ml, 150 ml i 300 ml.
És una aigua que calma i dóna una sensació de suavitat. Molt útil per quan vas a prendre el sol, després de desmaquillar-te, després de depilar-te, ...
És molt refrescant. Ho podreu trobar a qualsevol farmàcia i té un cost d'aproximadament 10€ l'envàs més gran.
El regal el podrieu acompanyar, si voleu, d'altres productes Avène i fer una cistella o paquet ben maco.





Cabàs de TEXTURA (25€)
Ben pràctic i modern per anar al mercat o per anar a la platja.
http://www.textura-interiors.com/




La cuina que no amoïna 
Mireia Carbó
Viena edicions (16,90€)

Un llibre ple de receptes molt senzilles però molt bones!
Molt pràctic per quan no vols passar-te tot el matí a la cuina però vols quedar d'allò més bé amb els teus convidats.

El trobareu a qualsevol llibreria.
Capseta per guardar-hi tots els estris per cosir. 
Al mercat trobareu molts models de cosidors. Trieu el que més li pugui agradar. Aquest és de El Corte Inglés i costa 11,50€.







Consulteu a http://www.termes.com/ les tarifes del balneari. 
El regal pot ser l'entrada al balneari, o bé un tractament de bellesa, etc. (Penseu si ella preferirà anar-hi sola a desconnectar o bé a gaudir-ne amb la seva parella).



Rellotge Folli Follie: 140€ a El Corte Inglés.
Com en tants d'altres productes aquí teniu la idea (el rellotge) llavors es tracta de mirar quant us hi voleu gastar, de quin estil li agradarà, quina botiga teniu més aprop, etc.



Mocador pel cos de Textura (15€)

Tant pot ser útil per anar a la platja com per dur al coll si fa un dia de vent. Estampat de topets. El podreu trobar a les botigues Textura i a http://www.textura-interiors.com/





Ombra d'ulls Estée Lauder (preu a consultar)
Aquesta i moltes d'altres les trobareu a grans magatzems, botigues especialitzades i perfumeries.

Més informació a: http://www.esteelauder.es


















Joier de ZARA HOME (49,99€) http://www.zarahome.com
Molt pràctic per guardar-hi totes les joies i els petits complements.