dilluns, 30 d’abril del 2012

Regals per als adolescents (II)

Els 8 candidats a ser regals pels NOIS són aquests, espero que us agradin!


Skate (139,99€)

Més informació a http://www.skate116.com









Funda per l'Iphone. Model imitació 'Game Boy' (3,95€)

La podreu comprar a botigues d'accessoris d'informàtica i telefonia i a http://www.pccomponentes.com entre d'altres.



       Samarreta del Barça (135€)
       A botigues especialitzades i a la botiga del Barça (tant a la física com a la virtual)

Puff per asseure's imitació peça del teclat (57,25€) a les botigues Vinçon http://www.vincon.com/







Llibre de l'APM? i samarreta del programa (22,90€)
El trobareu a qualsevol llibreria.





Si els hi pagueu unes entrades pel cinema o per anar a veure un partit de futbol del seu equip preferit segur que ho agrairan! (I si a més a més poden convidar a un col·lega, serà un regal rodó!)

El tema € tot depèn del dia que vagin al cinema o del partit que facin.


Volant sense cables per la Xbox 360
Costa 46,90€ a http://www.elcorteingles.es



USB Luke Skywalker i altres, de 8GB
Els podeu comprar per 39,85€ a http://www.curiosite.es


dijous, 26 d’abril del 2012

Regals per als adolescents

Si al bloc hi ha un parell d'entrades dedicades als nadons, i una dedicada als regals de Comunió, no en podia faltar una dirigida als regals per als adolescents. Amb la intenció que no es faci massa llarga, primer publicaré una entrada per LES adolescents i llavors ja vindran els nois.

Tant per nois com per noies he triat 8 regals que em sembla que poden ser del seu gust. Ha estat una tasca complicada ja que fer contents als adolescents és d'allò més difícil. Suposo que si sou aquí és ben bé perquè us heu trobat amb aquest "problema": Què regalar a un/a adolescent?

Els 8 candidats a ser regals per les noies són aquests, espero que us agradin!



Samarreta HOLLISTER (24€)

La podeu comprar a la botiga de La Maquinista i també per internet: 







Braçalet amb perla TOUS (49€)

Model 'Tibet', ref. 616481020

Evidentment el podreu aconseguir anant a qualsevol de les botigues TOUS o per internet:






Tassa VINÇON (7,90€)

És una tassa-pissarra. Inclou dos guixos

La podreu comprar a una botiga Vinçon o bé a http://www.vincon.com/






Bossa d'esport TOMMY HILFIGER (64,90€)

Per més informació i per comprar-la:





Sabates VICTORIA (Aprox. 30€)







Corretja pel mòbil TOUS (29€)

Per més informació podeu visitar la seva web:
http://es.tous.com/tous/ca/ o bé dirigir-vos a qualsevol de les seves botigues.








Rellotges HIP HOP (Més de 30€)

Hi ha un munt de colors per escollir. És l'última moda en rellotges.




Maleta escolar TOUS (65€)

A part de les seves botigues, la podreu comprar via internet o en grans magatzems.


Properament els nois tindran els seus vuit regals!

dissabte, 21 d’abril del 2012

Sant Jordi (V)

La darrera entrada dedicada a Sant Jordi inlou llibres, roses i altres sorpreses.



La rosa:

Mai no hi pot faltar en aquesta diada però l'hauriem de tenir present en altres ocasions al llarg de l'any. (A les dones ens encanta aquest detall!)
Des d'aquí vull recomanar que les compreu a les floristeries i botigues especialitzades i de confiança. Aquestes paguen els seus impostos, compren flors de qualitat i fins i tot de proximitat. Fugim dels comerços asiàtics, dels venedors ambulants que et persegueixen i fins i tot dels "top-manta" amb roses de vés a saber on.

Pel que fa al món virtual a continuació trobareu l'enllaç del 324 per enviar la vostra rosa digital:


http://www.324.cat/sant-jordi-2012/rosa/

Animeu-vos a enviar-la, és molt maca!

Els llibres:

En les entrades dedicades especialment a Sant Jordi heu anat trobant 3 propostes literàries a cada entrada. Així doncs aquesta no podia ser menys. Gaudiu-les!

El mètode checklist
142 llistes imprescindibles per organitzar-te millor el dia a dia 
Martina Ros i Natàlia Foguet
La Butxaca (10€)

El mètode checklist revolucionarà la vida de tot aquell qui l'utilitzi. 142 llistes que et proposen solucions efectives als problemes domèstics quotidians, i que et suggereixen bons consells per conèixer-te millor a tu mateix i trobar les claus de l'èxit.

Hi trobareu llistes de tota mena: Què no hi pot faltar a la maleta d'un viatge, a dins la farmaciola, com escollir escola per als fills o bé com preparar una taula de formatges per tal que sigui un èxit. Aquestes i 138 llistes per tal que tot quedi ben organitzat!



Melmelades casolanes
80 receptes que surten bé
Núria Duran i Montserrat Roig
Cossetània Ed. (13,80€)

Sinopsi:
Aquest llibre, el títol del qual ja suggereix l’èxit assegurat en l’elaboració d’unes 80 melmelades, és el resultat del treball rigorós de les autores, dues persones infatigables, que buscant i remenant i aplicant els coneixements acumulats en molts anys d’experiència han fet un llibre pràctic que ha de fer les delícies d’aquelles persones que volen esmerçar una part del seu temps lliure a la cuina, fent melmelades, confitures i salses.


La llegenda de Sant Jordi
Carmina Del Rio
Salvatella Ed. (5'90€) 

Síntesi:
Aquesta llegenda explica la història d'un cavaller bo que per acte de noblesa va salvar tot un poble. El conte, escrit en rodolins i amb lletra majúscula, és molt apropiat per als més petits , per iniciar-se en la lectura d'una manera amena i divertida.Llibres per iniciar al nen en la lectura, a través dels fets i celebracions més importants en la seva vida.Presentem la llegenda de sant Jordi, l'arribada de les vacances, els costums i activitats nadalenques i dos llibres dedicats a l'esforç i l'estima de mares i pares.Escrits amb lletra de pal i lletra cursiva són apropiats per començar a llegir. La llegenda de sant Jordi es presenta solament amb lletra de pal.El text s'ha bastit amb rodolins; conjunt de dos versos apariats, són petits poemes, on la rima és de to amable adequada per als menuts lectors.
A partir de 5 anys.


Si abans d'anar a la llibreria voleu fer un cop d'ull per la xarxa aquí teniu l'enllaç on trobareu els llibres que busqueu: http://www.llibres.cat/


Tal i com prometia al principi que a més de roses i llibres i hauria més sorpreses és perquè cada vegada més Sant Jordi és la celebració més sentida pels enamorats catalans. Així doncs no hi podien faltar les propostes romàntiques o bé de lleure per aquests dies.


TEATRE:

Ja pots aconseguir les teves entrades pel teatre a partir d'avui dissabte 21 d'abril, a meitat de preu. Són entrades per les funcions de Sant Jordi i fins el dia 29 d'abril. Més info. a: http://www.telentrada.com

També podeu regalar una entrada a l'espectacle més un sopar al TNC! Més info. a: http://www.tnc.cat/ca/tiquet-regal-sopar 

 

DOLÇOS:

Per Sant Jordi trobareu a les pastisseries el pastís d'aquesta diada i als forns de pa, el pa de Sant Jordi (amb sobrassada). De tota manera si sorpreneu a la vostra parella amb una capsa de bombons que acompanyi el llibre i/o la rosa també la sorprendreu! Hi ha uns bombons que es diu bombolletres que trobareu a moltes pastisseries. A cada bombó (blanc) hi ha una lletra i així pots formar les paraules que vulguis: T'ESTIMO, FELIÇ SANT JORDI, etc... Són molt originals i molt bons.

Si no et surten les paraules, digues-li amb xocolata!

 

Desitjo que gaudiu del proper dilluns, que faci un sol ben maco i que els carrers s'omplin de la màgia de Sant Jordi. Però, i és que sempre hi ha algún però, mantingueu tot l'any la il·lusió i l'amor que tant caracteritza a una parella. No ho deixeu només per un dia a l'any.

dijous, 19 d’abril del 2012

Xumets personalitzats i agraïment a RAC1

Primer de tot i abans de presentar-vos uns xumets personalitzats ben originals, vull fer un agraïment a RAC1 i més concretament al programa del matí 'El Món a RAC1'. Fa uns dies van recomanar aquest bloc. L'èxit de la gran xifra entrades és tot vostre, així doncs, MOLTES MOLTES MOLTES GRÀCIES. (Gràcies a Basté ;) )

També fa uns dies podíeu llegir una entrada dedicada als regals de naixement. M'ha semblat que hi faltava un petit detall ben pràctic i original i aquí el teniu. 



Pots personalitzar el xumet com vulguis. El nom del nen/a, una frase, ... fins a un màxim de 30 caràcters. Són de la marca AVENT i n'hi ha un munt per escollir.

Aquests dos xumets valen 10,95€.








Aquest és un altre model dels molts que trobareu a la web www.tutete.com (Podeu triar mides, tetines i colors)

El preu dels tres xumets és de 10,95€.
Són xumets fabricats dins la Unió Europea i compleixen les normatives corresponents.








Entre altres models n'hi ha de tant personalitzats com aquests. De ben segur que no us en podreu resistir! A la tieta li caurà li baba quan vegi el seu nebot lluint aquest xumet. I els que sou del Barça també podreu encomanar el vostre sentiment als més petits!

Cada xumet costa 4€/unitat.

(Evidentment al xumet hi pot dir qualsevol altra cosa)

I per acabar l'accessori que va de bracet amb els xumets. La pinça per no perdre'ls. També tenen models molts divertits.



Cada subjecta xumet costa 13,50€ i també els trobareu a http://www.tutete.com

Espero que us agradin!

divendres, 13 d’abril del 2012

Les comunions

La primera comunió és la celebració cerimonial de la primera vegada que una persona batejada pren part a la Eucaristia, un dels set sagraments de l'Església Catòlica 
La celebració de la primera comunió inclou una part solemne durant la qual els nens participen del sacrifici de Jesucrist amb la ceremònia de l'eucaristía a l'esglèsia i una missa.
L'altra part de la celebració inclou una festa amb visita de familiars i amics. Durant aquesta festa hi han generalment jocs, àpats especials i música i dansa per a nens i adults.



Aquesta entrada vol ser una petita ajuda per a totes aquelles persones que voleu fer un regal de comunió però voleu defugir dels més típics com ara: Videojocs, consola, televisió, ordinador, rellotge, arrecades, joc de coberts de plata, ... 
Quan els infants celebren la primera comunió tenen una edat una mica difícil. Es troben a un pas de deixar l'infantesa per entrar a la pre-adolescència però com sempre a la vida hi ha de tot. N'hi ha que són més infantils i n'hi ha que han madurat força per tenir l'edat que tenen. Per això hi haurà regals que els trobareu massa infantils i d'altres que no tant. Tot depèn del nen o nena.

Com sempre hi trobareu regals per a totes les butxaques.
Espero que us agradin!



Dessuadora del BARÇA per a nen: 27€
La trobareu a la botiga del Barça o via internet a: http://www.fcbarcelona.cat/





 








Complements pels cabells per a nena de la firma TOUS:
Goma amb l'ós de plata: 75€
Clip d'acer: 19€
Els podreu comprar a qualsevol joieria TOUS o comprar-los virtualment a http://es.tous.com/tous/ca/


  
Vol en globus per l'Empordà: 100€ (infantil)
Per a més informació http://www.globusemporda.com/


 
Thermomix de joguina: 50€
http://shop.vorwerk.com/vorwerk_es




Llibre de jocs de Crackovia: 18,95€
El "Llibre de jocs de Crackòvia" ofereix 33 jocs diferents, tots ells protagonitzats pels personatges del programa. Hi trobareu 4 taulers, les fitxes per poder jugar, els trofeus, les cartes amb les característiques de cada personatge i les targetes de pregunta i resposta.
A qualsevol llibreria l'hi trobareu com també a http://botiga.tv3.cat/


Ipod de la casa Apple: 45€ (hi ha diferents colors)
L'Ipod té 15 hores d'autonomia i 2 GB de capacitat d'emmagatzament. 
El trobareu a les botigues Apple i evidentment a http://www.apple.com/es/




Port Aventura, entrada junior al parc: 44€
Per comprar les entrades: http://www.portaventura.es/



Joc de màgia MAGIA BORRAS: 15,70€
A l'Abacus http://www.abacus.coop/ , a botigues de joguines i a grans magatzems.


Tenda de campanya del DECATHLON: 34,95€
Instal·lació instantània. La podreu comprar a les botigues Decathlon i a http://www.decathlon.es/
                 

dimarts, 10 d’abril del 2012

Sant Jordi (IV)


En menys de dues setmanes les places, els carrers i les botigues s'ompliran d'una fresca i agradable olor de roses. Tampoc no hi faltaran els llibres. Fes una ullada a les entrades dedicades a Sant Jordi. Potser no hi trobaràs les grans novetats però en canvi hi trobaràs petites idees brillants per regalar. Espero que t'agradin!


Saber ser, saber estar 
Mònica García
Ara Llibres (14€)

La nostra societat és plena de tradicions i rituals que, per poder sobreviure amb èxit, hem de conèixer i dominar. Aquest és un llibre clar i explicatiu que ofereix les claus per moure'ns sense embuts en qualsevol situació. Una actuació protocol·lària serà la nostra millor estratègia en l'àmbit professional i personal. És obvi que si sabem com actuar en cada moment, la nostra imatge es veurà reforçada de forma positiva.


  
Busca i rebusca (Més de 100 jocs per desenvolupar l'observació)
Àngels Navarro
Estrella Polar (17,95€)

Més de 48 pàgines de fotografies a tot color per jugar i descobrir un munt de coses que s'hi amaguen! Juga a trobar a objectes, busca animals fastigosos, cotxes, objectes de fireta, pilotes i moltes, moltes altres coses. Resol enigmes i endevinalles, passaràs hores i hores de diversió!




Dos amants com nosaltres
Laura Borràs
Ara Llibres (17€)

Saurimonda i Gullem Tirant i Carmesina. Manelic. Pilar Prim. El Comte Arnau...i Colometa. "Te deix. amor. la mar com a penyora...". La literatura catalana conté històries d'amor i desamor èpiques i universals, moltes d'elles, apassionants i poc conegudes.
Un gran recorregut a través dels grans amors de la literatura catalana de la mà de Laura Borràs, autora de "Per què llegir els clàssics, avui." (Ara Llibres. 2011).






*Els preus poden canviar d'una llibreria a una altra.





dimarts, 3 d’abril del 2012

Sant Jordi (III)

Les propostes d'aquesta setmana dedicades a Sant Jordi són aquestes. Gaudiu-les! I bones vacances de Setmana Santa.



Bones intencions
Maria Mercè Roca
Ed. Columna (19€)


text de contraportada:

Quan el món tranquil i ordenat de la Valèria –farmacèutica, casada, dos fills– s’ensorra sense avisar, no té més remei que superar la seva crisi amb l’ajuda de les persones que té més a mà: el seu pare, un avi de vuitanta anys amb poca memòria, i la dona que el cuida, una immigrant sense papers; la seva amiga íntima, que és decoradora; un veterinari solitari; una dona maltractada pel seu marit; un aturat de llarga durada deprimit, i un membre d’un grup d’exalcohòlics. Però qui ajuda a qui? Qui és el salvador i qui són els salvats? Tots descobriran que sempre hi ha segones oportunitats i que, com diu la dita: d’un gran mal en surt un gran bé –si un està al cas, és clar.


Avui convido jo
Isma Prados
La Magrana (23€)

Quan tenim convidats a casa, la il·lusió pot tenir una petita ombra de neguit. Ho trobaran tot al punt? Quedarem prou bé? Cuinar per els altres en una celebració pot ser molt gratificant i estressant alhora.

A Avui convido jo, l'Isma Prados posa al nostra abast un ampli repertori de receptes per apendre a passar-s'ho bé a la cuina, i per fer-ho passar bé als convidats a taula.
Ordenats segons les estacions de l'any, facils de fer i amanits amb dades imprescindibles, trucs i consells, tots els plats d'aquest llibre s'elaboren amb productes de mercat i amb processos professionals adaptats a les cuines domèstiques.

Col·lecció: 24 paseos por
PARÍS
ROMA
AMSTERDAM
LONDRES
NOVA YORK
VENÈCIA ...
(10 destins en total)
El País - Aguilar (14,90€ c/u) 

Los misterios, las anécdotas más curiosas y la historia menos conocida de las principales ciudades del mundo.